We brengen het voedsel van de wereld naar de wereld

De beste kwaliteit voedingsproducten

Onze missie is om de beste kwaliteit voedselproducten van de wereld naar de wereld te brengen. Wij staan bekend om onze langdurige relaties met onze klanten en kopen en leveren producten van de hoogste kwaliteit conform HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points). Wij selecteren producten die voldoen aan de hoogste eisen van certificering en waar nodig Halal zijn. Wij zijn een betrouwbare leverancier voor zowel fabrikanten als distributeurs van voedingsmiddelen.

Century Products is een wereldwijde handelsorganisatie met het hoofdkantoor in Nederland en kantoren in Marokko en Dubai. Century Products is gespecialiseerd in het kopen, exporteren en verkopen van voedingsproducten van over de hele wereld.

Onze diensten

Century Products is een full-service leverancier van voedingsproducten aan ons klantenbestand over de hele wereld. Het netwerk van partners heeft een wereldwijd bereik en connectie met de beste producenten op alle continenten. Wij helpen u uw producten correct te distribueren. We hebben een zeer ervaren logistieke afdeling, die niet alleen op de hoogte is van alle uitdagingen op elk continent, maar ook proactieve oplossingen heeft voor diepgevroren, gekoelde en ongekoelde producten! Alle producten zijn indien nodig halal gecertificeerd.

Houdbaar voedsel

Ons huidige voedselassortiment omvat essentiële producten zoals sauzen, soepen, conserven, zoetwaren, otbijtgranen, dranken en meer van een reeks toonaangevende merken, waaronder Heinz, Zwan en Remia.

Diepvries producten

Ons assortiment diepvriesproducten: rundvlees, kalfsvlees, lam & gevogelte (Europa, Brazilië, VS, Turkije, Nieuw-Zeeland)
Diepgevroren vis (Europa, Zuid-Amerika, Azië)
Diepgevroren frites en aardappelproducten. (Europa) Wij werken met alle producenten.

Voor producenten

Wij helpen u om uw merk wereldwijd goed te distribueren en op de markt te brengen. De risico's op buitenlandse markten kunnen wij uitsluiten doordat wij door ons netwerk en jarenlange ervaring bekend zijn met de lokale trends, gebruiken en uitdagingen van landen.

Huismerk

Century Products ontwikkelt private labels voor fabrikanten die dat wensen. Wij kunnen u gedurende het hele proces bijstaan, van ontwerp tot distributie en verkoop.

Onze merken

We distribueren niet alleen voedingsproducten voor producenten, maar helpen ook graag inkopers van voedingsproducten. We helpen al veel klanten met langdurige relaties in de voedingsindustrie.

We hebben veel merken in ons palet waaruit u kunt kiezen.

VICCO

Naast deze kant-en-klare producten hebben we onze eigen drankenlijn VICCO ontwikkeld en breiden we deze nog steeds uit. We hebben Vicco Malt ontwikkeld, afgestemd op de smaak van de Afrikaanse consument, Vicco Soft Drinks in 4 varianten: passie, fruit, tamarinde en aloë vera én Vicco Melk in 4 varianten gearomatiseerde melk: vanille, banaan, aardbei en chocolade . Alle producten zijn ontwikkeld door Century Products en geproduceerd in Europese faciliteiten in overeenstemming met de hoogste Europese standaard voor voedselproductie en voedselveiligheid.

Tentoonstellingen

Sial Parijs

Ontdek het beste van wereldwijde voedseltrends en innovatie gepresenteerd op de Sial Paris. In 2022 zijn wij aanwezig op deze beurs.

Gulfood

's Werelds grootste evenement voor F&B-verwerking, verpakking en ingrediënten, waardoor F&B-fabrikanten producten van de beste kwaliteit kunnen leveren via de meest geavanceerde machines en productieoplossingen.

Century Products

We zijn experts in het omgaan met complexe overheidsregelgeving en importbeleid en bieden logistieke oplossingen voor geografische gebieden met toegangsgerelateerde uitdagingen. Onze exportmanagers zijn experts in het omgaan met complexe certificeringen en logistieke beperkingen. Wij leveren producten op de meest uitdagende plekken op aarde.

Walter Aleman

Directeur

Walter Aleman is algemeen directeur van Century Products. Hij heeft vele jaren ervaring in voedsel en productie, wereldwijde logistiek en handel. Hij bouwde een wereldwijd netwerk uit op verschillende continenten om producenten en afnemers bij elkaar te brengen.

Reindert Verbrugge

Operationeel directeur

Reindert heeft 25 jaar ervaring als sales manager in verschillende branches. Ongeveer 7 jaar geleden begon hij te investeren in FMCG-handel, wat resulteerde in een nieuw initiatief voor voedselgerelateerde handel naar Azië, Afrika en Latijns-Amerika in samenwerking met Century Products.

Heb je een vraag?
Gelieve ons te contacteren.