Over Century Products

Century Products is een bedrijf met een passie voor eten. We staan bekend om onze betrouwbare en langdurige relaties met onze partners. We streven continu naar verbetering en innovatie. Zo blijven we optimaal aansluiten bij de wensen van onze klanten en de ontwikkelingen in de markt.

Century Products selecteert zorgvuldig alle leveranciers en producten die voldoen aan de hoogste certificeringseisen en alle leveranciers worden regelmatig gecontroleerd door onze kwaliteitsafdeling. Wij kunnen alle producten Halal leveren.

Wij kopen en verkopen onze producten wereldwijd.
We hebben een zeer ervaren logistieke afdeling, die niet alleen op de hoogte is van alle uitdagingen op elk continent, maar ook proactief oplossingen biedt.

INTERNATIONALE

Dankzij ons uitgebreide netwerk van leveranciers, expediteurs, transporteurs en koelhuizen kunnen wij onze producten snel en voordelig importeren of exporteren, waar ook ter wereld.

WEET HOE

Jarenlange kennis van distributie en markten. Als ervaren expediteurs helpen wij u met alle aspecten van het logistieke proces.

MENSEN

Ons ervaren team van 15 mensen werkt dagelijks om de internationale goederenstroom van en naar onze klanten in goede (en snelle) richting te sturen.

RELATIE

We hebben langdurige relaties met onze partners in de distributieketen van voedsel wereldwijd. Tot 20 jaar.

afdeling logistiek

Op de afdeling logistiek werken onze ervaren medewerkers samen met toonaangevende rederijen, expediteurs, transporteurs en koelhuizen. Ons efficiënte logistieke netwerk stelt ons in staat om ladingen altijd op tijd en met de juiste handelsdocumenten af te leveren.

Bij Century products werken onze mensen elke dag om de internationale goederenstroom van en naar onze klanten in de juiste (en snelle) richting te sturen.